Zo word je een Java development expert

Zo word je een Java development expert

Java is wereldwijd één van de meest gebruikte programmeertalen. De Java taal is niet eenvoudig te leren, maar met dit unieke leerpad op het gebied van Java wordt u een absolute master.

In dit pad leert u de beginselen van Java waaronder objecten, classen en andere programmeer methoden. U leert tevens te werken met XML, security en JUnit. Daar houdt dit leerpad echter niet op, want vervolgens wordt u meegenomen richting RESTful Services en hoe dit werkt met JAX-RS.

U leert tevens over Injection, Sub Resources, Responses, Forms en Exceptions. Richting het einde van dit leerpad komen ook nog Spring en Hibernate aan bod en leert u enterprise web applicaties te ontwikkeling die gebruikt kunnen worden om met een SQL database te verbinden.

Als extra leert u te werken met Selenium zodat u uw applicaties automatisch kunt testen. Optioneel kunt u zich ook specialiseren in Java EE en maakt u kennis met onderwerpen als Java Beans, Servlets en Java Server Pages (JSP). U leert te werken met AJAX en Web Remoting (DWR), DOJO en JAX-WS.

Java Programmeren leerpad

 

Voorkennis

Wij raden aan om kennis op te doen van software ontwikkeling en object georiënteerd programmeren:

banner blog USP

Java cursussen

Java SE

Java Hibernate

Java Spring 3.0

RESTful Services

Selenium

Optioneel: Java EE

Natuurlijk zijn er meerdere leerpaden die naar Rome leiden en hoeft u niet per se deze volgorde aan te houden, of alle onderdelen te doen. Voor een advies op maar kunt u altijd contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.