Subsidieregelingen

 

Je blijven ontwikkelen is belangrijk. Misschien wil je doorgroeien naar een nieuwe functie of je helemaal omscholen naar de IT. Bij icttrainingen.nl hebben we Onbeperkt Leren abonnementen en complete ontwikkeltrajecten om je daarbij te helpen. Gelukkig maakt de overheid (om)scholen tegenwoordig ook aantrekkelijk door verschillende subsidieregelingen.

Hieronder vind je een aantal subsidieregelingen die je zou kunnen gebruiken voor het volgen van IT cursussen of complete IT ontwikkeltrajecten. Met sommige van deze subsidies hoef je niets, of maar heel weinig bij te betalen om trainingen te kunnen volgen.

Omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek

Deze subsidieregeling is voor werkgevers. Wil je 1 of meer van jullie medewerkers laten omscholen naar een beroep in de techniek of ICT? Als werkgever kun je aanspraak maken op financiële ondersteuning van de Subsidieregeling omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek. Lees meer over deze regeling.

 

UWV scholingsdiensten

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV i.h.k.v. het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces. Lees meer over de mogelijkheden.

Regionale subsidies

Naast de landelijke regelingen zijn er vaak ook nog regionale subsidies. Dit is dan vaak geregeld vanuit de provincie of gemeente. Enkele regionale subsidies vind je hier.