Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Volg CompTIA trainingen met het STAP budget

Volg CompTIA trainingen met het STAP budget

Met het STAP budget volg je een CompTIA training om zo erkende CompTIA certificeringen te behalen. Het budget is door de overheid vanaf maart 2022 beschikbaar gesteld in Nederland om voor zowel werkenden als werkzoekenden een verbeterde positie binnen de arbeidsmarkt te bemachtigen.

Het STAP budget kan ook worden ingezet voor CompTIA trainingen van Icttrainingen.nl. Wereldwijd is de Computing Technology Industry Association één van de meest bekende organisaties als het gaat om gecertificeerde trainingen op het gebied van ICT. CompTIA trainingen, waaronder CompTIA Security en CompTIA A+ Compleet volg je door gebruik te maken van het STAP Budget. De ideale manier om je CompTIA certificaat te bemachtigen.

Daarnaast kun je een van onze complete ontwikkelpaden volgen, zoals Ontwikkel je tot Systeembeheerder- Basis CompTIA. Het ontwikkelpad bevat alle trainingen die nodig zijn om je klaar te stomen voor deze functie. Buiten de trainingen in het ontwikkelpad heb je nog een jaar onbeperkt toegang tot online IT trainingen op icttrainingen.nl. En dankzij het STAP-budget allemaal zonder bij te hoeven betalen!

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

De complete lijst met CompTIA trainingen vind je hier.

CompTIA trainingen

Van alle CompTIA trainingen en certificaten is de eerder genoemde CompTIA A+ Compleet de meest complete en ook de meest bekende training. Deze training is uitermate geschikt wanneer jij net start als professional in de wereld van IT.

Daarnaast laat de training van CompTIA over Security je kennis maken met de skills en kennis die vereist is voor IT-beveiliging. Waar je dan aan moet denken? Niet alleen beschik je dan over een flinke berg aan kennis op het gebied van beveiligingsaspecten, maar kun je ook risico’s inschatten en hiervoor de nodige maatregelen treffen. Het belang van veilige netwerken en systemen valt niet te onderschatten, en daar weet jij na het afronden van de CompTIA Security training alles van.

CompTIA examens

De trainingen die je volg bij Icttrainingen.nl zijn zo opgebouwd dat ze perfect aansluiten bij de CompTIA examens. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat de training totaal anders in elkaar zou steken ten opzichte van het examen. Door het behalen van een certificaat van de Computing Technology Industry Association heb jij bij een eventueel volgend sollicitatiegesprek een streep voor. Hoe ideaal is dat?

Voor zowel CompTIA cursussen als trainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Waar wacht je nog op?

Verbeter je IT skills met 1.000 euro STAP-budget

Wist je dat je de overheid vanaf 2022 een persoonlijk opleidingsbudget voor alle Nederlanders beschikbaar stelt? Het gaat daarbij om een jaarlijks budget van € 1.000,-. Door onze scherpgeprijsde e-learning is dat genoeg om jezelf om te scholen naar de ICT. Zonder dat je zelf bij hoeft te betalen! Lees hier alles over het STAP-budget.