Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Maak kennis met de PRINCE2 en Agile methoden met het STAP budget

Maak kennis met de PRINCE2 en Agile methoden met het STAP budget

PRINCE2 is een methode voor het managen van projecten en de 7e editie van de PRINCE2 Agile Foundation training van Icttrainingen.nl is nu te volgen met het STAP budget. De training vormt een combinatie van projectmanagement methodologieën.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

PRINCE staat voor:

  • Projects
  • In
  • Controlled
  • Environments

Deze methode wordt gebruikt om gecompliceerde en grote projecten goed te organiseren en te managen. Onderdeel van de PRINCE2 training is agile werken. Vooral op het gebied van projectbeheer is dit een onmisbare eigenschap. De PRINCE2 7e editie Agile Foundation vormt de ideale combinatie tussen controle en focus en combineert dit met de voordelen van flexibiliteit en agile projectbeheer.

Gratis met het STAP Budget

De PRINCE2 training van Icttrainingen.nl is te volgen met het STAP budget om jouw positie als werkende of werkzoekende op de arbeidsmarkt te versterken. Waarom je voor deze training het STAP budget zou kunnen gebruiken?

Door het volgen van deze training en afronden van het examen ben jij in staat om deadlines makkelijker te halen, teams stabiel te houden en je makkelijk aan te passen aan veranderingen. Je weet teams daarnaast ook doelgericht aan de slag te laten gaan. Het PRINCE2 framework laat jou zien hoe je in verschillende situaties het beste om kunt gaan met belanghebbenden binnen teams en hoe je alle teamleden tevreden kunt houden.

Het volgen van de PRINCE2 7e editie Agile Foundation training van het STAP budget is een goede mogelijkheid om de basisconcepten en doelen van deze methode te leren.

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

Bekijk hier alle PRINCE2 trainingen.

Voor wie is PRINCE2 geschikt?

De training PRINCE2 7e editie Agile Foundation laat jou kennis maken met zowel de PRINCE2 als Agile methoden. Hierdoor is de training geschikt voor iedereen in het bedrijfsleven met een manager of projectleidersrol. Ideaal aan deze training is dat deze geschikt voor veel verschillende werknemers en werkgevers verspreid over allerlei sectoren en branches.

Maar wat is precies de waarde van een PRINCE2 certificering? Dat zochten wij vast voor je uit.

Is het examen ook inbegrepen?

Als je de PRINCE2 & Agile training bij Icttrainingen.nl volgt met het STAP budget, ontvang je er een examenvoucher bij. Je hebt ook de mogelijkheid om video’s opgenomen door ervaren experts te bekijken. Ook zitten er in de training interactieve slides, testen om je kennis te kunnen toetsen en andere trainingsmiddelen. Mocht je naar aanleiding van het lesmateriaal vragen hebben, kun je hiervoor terecht bij een expert.

Kortom, na het afronden van deze training beheer jij de basisconcepten die zijn vereist om te kunnen werken middels PRINCE 2 & Agile methoden. Je weet deze daarnaast ook goed in te zetten in de praktijk. Deze training is de perfecte voorbereiding op het PRINCE2 7e Editie Agile Foundation examen.