Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Behaal de officiële ITIL® v4 certificering met het STAP Budget

Behaal de officiële ITIL® v4 certificering met het STAP Budget

De ITIL® v4 training is dé training om het officiële ITIL® v4 certificaat te behalen. Maar wat leer je precies in deze training? Onder andere het mogelijk maken van een flexibele transitie binnen een bedrijf of organisatie die nieuwe werkwijzen mogelijk maakt, waar in de wereld van ICT tegenwoordig veel om wordt gevraagd.

Werkt jouw organisatie met lean frameworks of agile werkmethoden? Dan past deze training daar uitermate goed bij. Deze training van icttrainingen.nl is officieel goedgekeurd door AXELOS en biedt jou een optimaal ontwikkelpad richting het examen. Deze training is nu te volgen met ter beschikking gestelde STAP Budget, dé mogelijkheid om alle basisbeginselen en kernbegrippen rondom ITIL v4 te beheersen.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

STAP Budget

Het STAP Budget bedraagt €1.000 waardoor je zelf uiteindelijk niets voor de training hoeft te betalen. Daarnaast is de training inclusief examenvoucher.

Maar waarom zou je voor een ITIL v4 training kiezen? ITIL is dé toolset die internationaal erkend wordt en de standaard is op het gebied van beheerprocessen binnen de ICT. Gedurende deze training leer je niet alleen de basisbeginselen, maar wordt je ook meegenomen door de complete toolset.

Wanneer je de training en het examen succesvol hebt afgerond, kun je aantonen dat jij beschikt over de kennis die staat beschreven in de kernboeken van ITIL, namelijk:

  • Servicestrategie
  • Service-ontwerp
  • Servicetransitie
  • Serviceproductie
  • Continue Serviceverbetering

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

Hier een overzicht van de gerelateerde trainingen die ook te volgen zijn bij ictrainingen.nl met het STAP Budget.

Extra informatie over de training

Voor deze training is specifieke voorkennis geen vereiste. Het maakt de training daarmee voor iedereen in de wereld van IT goed te volgen. Mochten er onderwerpen in de training aan bod komen waar je hulp bij nodig hebt, kun je hiervoor terecht bij een expert.

Het is aan te raden om deze training te volgen als je werkzaam bent binnen de wereld van de ICT, hoewel het geen vereiste is. Zo is de training onder andere weggelegd voor:

  • Projectmanagers
  • Servicedeskmedewerkers
  • Leidinggevende rollen

Hoe weet ik of de training voor mij geschikt is?

De training is geschikt voor iedereen die zich in zijn werk bezighoudt met het verbeteren van services op het gebied van IT. Hier valt bijvoorbeeld ook het exploiteren van de IT-infrastructuur onder.

Wat bereik je met de training?

Na het succesvol afronden van zowel de training als het examen beschik jij over het gewilde ITIL® v4 certificaat. Je beschikt dan over de kennis die nodig is om het niveau van IT-servicemanagement binnen jouw huidige of toekomstige organisatie te verbeteren.

Schrijf je in voor het STAP Budget om je ITIL certificaat te halen.