Icttrainingen.nl scoort een 2e plek op de lijst van Enablers van digitale transformatie

Icttrainingen.nl scoort een 2e plek op de lijst van Enablers van digitale transformatie

Icttrainingen.nl scoort de 2e plek op de lijst van Enablers van digitale transformatie met de hoogste scores voor kwaliteit en expertise!

Samen met NCOI en AFAS scoren we het hoogst als dienstverleners die bedrijven helpen op weg naar digitale volwassenheid. Dat blijkt uit het DX300-onderzoek van MT/Sprout en de UvA. 

Het nieuwe DX300-onderzoek brengt in kaart welke bedrijven de digitale transformatie in Nederland leiden en welke dienstverleners hen daarbij helpen.

 

Onderzoeksleider Henk Volberda, projectleider Niels van der Weerdt en hun team ondervroegen tussen september en november 2021 1.740 zakelijke beslissers. Samen gaven zij ruim 5.000 beoordelingen van organisaties op verschillende criteria. Op basis daarvan stelde het onderzoeksteam de DX300-ranglijsten op.

Wij zijn natuurlijk erg blij met deze mooie plek in de lijst en onderschrijven het belang van digitale transformatie. Goede kennis en continue doorontwikkeling van medewerkers zijn daarvoor belangrijke pijlers.

Wil je praten over digitale transformatie of wil je weten wat we voor je bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op of kijk tussen ons kennisaanbod om inspiratie op te doen.