MCSA Windows Server 2016 certificeringstraject

Windows Server 2016 is de opvolger van het populaire Windows Server 2012. Met de nieuwe versie van Windows Server kan een nieuw certificeringstraject uiteraard niet uitblijven. Microsoft heeft dan ook logischerwijs MCSA Windows Server 2016 geïntroduceerd. Dit certificeringstraject bestaat opnieuw uit 3 examens. Alle 3 de examens dienen behaald te worden om deze certificering te behalen. 

De komende werken verwachten wij deze cursussen aan te kunnen bieden, maar hieronder kunt u alvast lezen wat er in deze cursussen behandeld wordt. 

MCSA Windows Server 2016

Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016 (exam 70-740)

Deze cursus is uitermate geschikt voor de IT professional met al enige ervaring op het gebied van Windows Server. Met name de installatie van Windows Server 2016 is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Belangrijke onderdelen die aan bod komen zijn tevens storage en Hyper-V.

banner blog USP

Networking with Windows Server 2016 (exam 70-741)

Deze cursus is uitermate geschikt voor de IT professional die zicht bezig houdt of gaat houden met het opzetten en beheren van een Windows Server 2016 omgeving binnen een zakelijke context. Zo komen essentiële server taken zoals DNS en DHCP aan bod en krijgt u informatie over de IPv4 en IPv6 protocollen.

Identity with Windows Server 2016 (exam 70-742)

IT professionals die een Active Directory Domain Services (AD DS) op willen zetten zullen veel hebben aan deze cursus. In deze cursus leert u tevens meer over PowerShell en gaat u Active Directory beheren met behulp van PowerShell commando’s. Deze cursus behandeld met name de geavanceerde onderdelen van Windows Server 2016.

MCSA Windows Server 2016

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.