Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Microsoft Office 365 trainingen

Microsoft Office 365

Volg nu één van onze Office 365 cursussen of trainingen via Icttrainingen.nl. Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Microsoft Office 365. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's met instructies en praktijkopdrachten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste trainingen voor u geselecteerd. Met ons innovatieve online leerconcept kunt u daarnaast starten met uw cursus Office 365 waar en wanneer u wilt en profiteert u tevens van de beste prijs. Maak een keuze en start vandaag nog met onze award winning e-learning. Omdat kennis nooit stil mag staan: You're in control!

De inhoud van een cursus Office 365

Of u nou binnen een organisatie werkt of gewoon als particulier een cursus Office 365 wil doen. Op Icttrainingen.nl bieden we verschillende cursussen aan die het complete middelenpakket van Office 365 uitleggen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een cursus om het gehele pakket beter te begrijpen. Ook bieden we cursussen aan die zich focussen op specifieke functies zoals Yammer of Stream. Uiteraard worden de bekende Office producten Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Lync, People, Calendar en OneDrive uitgebreid behandeld.


Elke Office 365 cursus zal starten met een kennismaking met de producten en het werken in de cloud. Zo wordt u uitgelegd hoe u moet navigeren door het betreffende product en hoe u bepaalde instellingen aanpast. Vervolgens gaat u zich verdiepen in het werken met alle beschikbare middelen en komen de verschillende mogelijkheden aan bod. U kunt dit pakket waar u ook bent gebruiken, ook deze mogelijkheden worden uitgebreid behandeld.

Met een cursus Office 365 op zak aan de slag

Het volgen van een cursus Office 365 geeft u een inzicht in alle functies binnen het middelenpakket. Voor veel organisaties is dit de Microsoft oplossing voor het nieuwe werken. Dit houdt in dat medewerkers van de organisaties altijd en overal gebruik kunnen maken van de toepassingen binnen dit pakket. De verschillende documenten die zij zelf maken, maar ook die van collega’s zijn overal beschikbaar binnen de cloud. Een cursus zorgt er dus voor dat al het personeel binnen een organisatie efficiënter gaat werken. Tegenwoordig wil iedereen altijd en overal kunnen beschikken over zijn of haar bestanden. Ook benieuwd geworden naar de verschillende functionaliteiten? Op Icttrainingen.nl bieden we meerdere cursussen aan met een verdieping op verschillende functies.

Een complete Office 365 cursus

Bent u op zoek naar een cursus Office 365 die het complete middelenpakket aan u uitlegt? Dan is de training: Microsoft Office Online en Office 365 voor eindgebruikers voor u geschikt. In deze cursus maakt u uitgebreid kennis met Microsoft Office Online en Office 365. De cursus start met een verkenning en leert u om alle mogelijkheden te gebruiken in uw zakelijke omgeving, maar ook in uw privé omgeving. Alle producten komen hier aan bod. Na het volgen van deze cursus kent u alle relevante functionaliteiten die er beschikbaar zijn binnen Office 365. U heeft geen specifieke voorkennis nodig en kunt dus direct aan de slag. Na deelname ontvangt u een certificaat van Icttrainingen.nl.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Wat onze klanten zeggen

Feiten

 • 7,9

  gemiddelde waardering

  onze klanten geven ons gemiddeld een 7.9. Hier zijn wij natuulijk erg trots op!

 • 5500+

  professionals opgeleid

  ruim 5500 IT professionals gingen je al voor. Ben jij de volgende?

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact
 • Tot 80% goedkoper

  Via ons opleidingsconcept bespaart u tot 80% op opleidingsuitgaven

 • Leren op uw eigen tempo

  Start met leren wanneer u wilt. U bepaalt zelf het gewenste tempo

 • Kenniscommunity

  Spar met medecursisten en profileer u als autoriteit in uw vakgebied.

 • Award winning e-learning

  Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

 • Voortgangsrapportage

  Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van uzelf of uw medewerkers

 • Certificaat

  Pimp uw cv en ontvang na succesvol afronden van uw cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl