Bedankt voor je STAP aanmelding trainingen

Bedankt! Je STAP aanmelding is goed bij ons binnengekomen. Je STAP aanmeldbewijs wordt op dit moment per e-mail naar je toegestuurd.

 

Aanmeldbewijs binnen. Wat nu?

1. Meld je aan bij het UWV
Ga naar het STAP-portaal van het UWV en gebruik je DigiD om in te loggen. Je kunt hier je STAP-aanmeldingsbewijs uploaden. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord en bevestiging van het UWV. Als je STAP-aanvraag is goedgekeurd krijgen wij hier ook bericht van (hier kan een paar dagen tussen zitten).

2. Wij geven de training vrij
Als wij bevestiging van het UWV ontvangen dat je aanvraag is goedgekeurd zullen we dit in orde maken. De training wordt dan vrijgegeven op de aangegeven startdatum op jouw aanmeldbewijs. Je ontvangt op de startdatum een seintje als de training voor je klaarstaat.

 

Zorg dat je de subsidie niet misloopt

Het UWV geeft op een paar momenten in het jaar nieuw STAP-budget vrij. Als het budget voor dat tijdvak op is moet je weer wachten tot het volgende tijdvak begint. Wanneer de volgende STAP tijdvakken beginnen en meer STAP informatie lees je hier.

De eerste keer dat het budget vrij kwam was het potje binnen no-time leeg. We raden je aan om op de bovengenoemde tijdstippen klaar te zitten met je aanmeldbewijs om deze te uploaden bij het UWV. Zo heb je de grootste kans om de subsidie ook daadwerkelijk te krijgen.

 

We helpen je graag

Kom je er niet uit of heb je vragen over je aanmelding? Stuur even een berichtje of bel ons. We helpen je graag verder! Of kijk even bij de veelgestelde vragen.

Succes met je aanvraag en hopelijk veel leerplezier met je gekozen training / ontwikkelpad!