Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Training: Word 2019 Compleet

€ 129,00
€ 156,09 Incl. BTW

Duur: 27 uur |

Taal: Engels (US), Nederlands |

Online toegang: 365 dagen |

Gegevens

In deze interactieve Word 2019 training maak jij uitgebreid kennis met de tekstverwerker Word. Na afloop beheers jij de basis- tot de gevorderde functionaliteiten. Deze Word training is zowel bedoeld voor de beginnende Word gebruiker als de ervaren Word gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Alle relevante thema’s komen aan bod zoals tekstinvoer, opmaak, pagina-indeling, tabellen, afbeeldingen en grafische objecten invoegen en ook gevorderde functionaliteiten als het gebruik van sjablonen, mailingen en lange documenten beheren.

Het leuke van deze training is dat hij interactief is! Deze bestaat uit 61 lesvideo’s, 61 opdrachten en 6 dossiers met aanvullende informatie.

Uitgebreide praktijkervaring:

Je krijgt online toegang tot het programma Word 2019. Via jouw browser log je in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat je nodig hebt voor deze training. Op deze online pc volg je onze interactieve training en voer je de oefeningen ook echt uit in Word. Geen simulaties, je krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internettoegang.

Afgestemd op jouw voorkennis:

Je start deze training met een nulmeting. Op basis van deze meting wordt de inhoud van de training afgestemd op jouw individuele leerbehoefte en jouw voorkennis. Je krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die jouw bestaande kennis uitbreidt.

Resultaat

Na het volgen van deze training ken je alle relevante functionaliteiten van Word 2019. Je kan optimaal gebruik maken van Word 2019 in je eigen praktijksituatie.

Voorkennis

Geen enkele voorkennis is vereist.

Doelgroep

Marketeer, Projectmanager, Manager, Teamleider, Office gebruikers, Iedereen

Inhoud

Word 2019 Compleet

27 uur

Word 2019 Compleet (incl. nulmeting)

In deze training leer jij optimaal gebruik maken van Word 2019.

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact