Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

“Ervaar de nieuwe generatie van online leren”

Voor organizaties

Voor organisaties

Icttrainingen.nl hielp al honderden organisaties op het gebied van kennisontwikkeling. Doordat wij continu investeren in ons platform, kennismanagement tools, voortgangsrapportages, service en cursusaanbod zijn wij dé partner voor het ondersteunen van uw IT organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat online leren werkt binnen organisaties. Onze award winning e-learning en dienstverlening is tevens tot 80% goedkoper dan traditionele opleiders.

Haal tot 5 keer meer uit uw opleidingsbudget

Bij Icttrainingen.nl traint uw organisatie tot 80% goedkoper dan bij traditionele opleiders. Kunt u dan minder verwachten? Absoluut niet: deze dienstverlening is inbegrepen:

 • High end technische support
 • Contact met gecertificeerde docenten
 • Sparren met mede cursisten
 • Beste e-learning platform van Nederland
 • Certificeringsgerichte content
 • Uitgebreide voortgangsrapportage
 • Praktijkopdrachten & kennistesten

Gemaakt voor bedrijven

Omdat wij geloven in het succesvol ondersteunen van organisaties hebben wij onze dienstverlening gemaakt voor bedrijven. Met uitgebreid inzicht in voortgang voor al uw teamleiders en/of managers, studentenbeheer, centrale inkoop en opleidingsadvies ontzorgen wij iedere organisatie op het gebied van opleidingen.

Plan een demo

Award winning e-learning

Onze e-learning is van de hoogste kwaliteit. De afgelopen jaren heeft onze e-learning diverse awards gewonnen. Wij en onze partners zijn altijd bezig onze producten en dienstverlening te verbeteren en u het beste van het beste te bieden.

Wij maken gebruik van combinatie die uniek is in Nederland. Wij combineren lesstof (interactieve video’s), met uitgebreide virtuele lab omgevingen en uitgebreide examenvoorbereiding.

 • 2016

  Content Development

 • 2016

  IT Training

 • 2016

  Learning Portals

Grootste aanbod IT trainingen

Met trots zijn wij de grootste online opleider van IT trainingen in Nederland. Uw medewerkers krijgen keuze uit honderden cursussen, virtuele labs en examen voorbereidingen en zijn bij ons nooit klaar met leren. U kunt al uw opleidingsbehoeften onderbrengen onder één dak. Benieuwd naar ons aanbod?

Plan een gesprek

Optimaal gebruikersgemak

Ons opleidingsplatform is gemaakt om u optimaal gebruikersgemak te laten ervaren. Binnen enkele klikken heeft u de informatie die u zoekt en kunnen uw medewerkers starten met leren. Uiteraard werkt ons platform op alle devices zodat trainen altijd en overal kan.

110% tevredenheid

In alles wat wij doen willen wij de beste zijn. Daarom gaan wij niet voor de standaard 100% tevredenheid, maar doen wij altijd een extra stap voor u. U krijgt 110% gebruiksgemak en 110% service. Eigenlijk gewoon zoals het altijd zou moeten zijn.

Wat zeggen onze klanten

Gratis!

Life Long Learning

Geen losse trainingen volgen maar uw IT professionals onbeperkt laten leren voor een vast bedrag per maand?

Lees meer