Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Training: Microsoft Office 2019 Totaalpakket

€ 399,00
€ 482,79 Incl. BTW

Duur: 69 uur |

Taal: Engels (US), Nederlands |

Online toegang: 365 dagen |

Gegevens

In dit Microsoft Office 2019 pakket maak je uitgebreid kennis met de verschillende programma's die onderdeel uitmaken van Microsoft Office 2019. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Office 2019 trainingen zijn zowel bedoeld voor de beginnende Office 2019 gebruiker als de ervaren gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Microsoft Office is het bekendste en meest gebruikte pakket bij Nederlandse bedrijven. Microsoft Office bestaat uit verschillende programma's die je als kenniswerker dagelijks gebruikt: Word, Excel, Outlook & Powerpoint. Office 2019 is zowel bedoeld voor zakelijke als particuliere gebruikers.

Uitgebreide praktijkervaring

U krijgt online toegang tot de verschillende programma's die onderdeel uitmaken van Microsoft Office 2019. Via je browser log je in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat je nodig hebt voor deze training. Op deze online pc volg je onze interactieve cursus en voer je de oefeningen ook echt uit in de diverse programma's. Geen simulaties, je krijgt echte praktijkervaring. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internettoegang.

Op maat gemaakt voor jou

Aan het begin van de cursus doe je een kennistest . Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op je individuele leerbehoefte en de kennis die je reeds hebt. Je krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die je bestaande kennis uitbreidt.

Resultaat

Na het volgen van de Office 2019 trainingen ken je alle relevante functionaliteiten van de verschillende programma's van Microsoft Office 2019 en kun je deze optimaal gebruiken in je eigen praktijksituatie. Je mag jezelf met recht een Office 2019 expert noemen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Je beschikt over algemene computervaardigheden.

Doelgroep

Iedereen

Inhoud

Excel 2019 Compleet

18 uur

Excel 2019 Compleet (incl. nulmeting)

Start de training met een instaptoets. Deze toets bepaald jouw startniveau. De training zal afgestemd worden op jouw basiskennis.

Na de instaptoets ga je aan de slag met de training. Via videomateriaal wordt maak jij kennis met alle mogelijkheden van Excel 2019. Naast het videomateriaal ga jij ook zelf aan de slag met opdrachten, deze voer je uit in een echte Excel 2019 omgeving die beschikbaar is binnen deze training.

Word 2019 Compleet

27 uur

Word 2019 Compleet (incl. nulmeting)

In deze training leer jij optimaal gebruik maken van Word 2019.

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

15 uur

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

Door middel van een instaptoets wordt jouw voorkennis vastgesteld. Aan de hand van de instaptoets wordt jouw training samengesteld. Een training op jouw niveau! Of je nou een gevorderde gebruiker bent of een beginner, deze training is geschikt voor jou.


Deze online training zorgt ervoor dat jij optimaal kunt werken met Excel 2019. Ga in een echte Excel omgeving aan de slag met opdrachten zoals het maken en bewerken van grafieken, tabellen, thema's en nog veel meer!

Outlook 2019

9 uur

Outlook 2019

Outlook 2019

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact