Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

“Premium e-learning dat werkt”

Voor cursisten

Voor studenten

Als grootste online IT opleider van Nederland hebben al duizenden cursisten kennis gemaakt met onze award winning e-learning. Met onze slimme leermiddelen zorgen wij ervoor dat leren leuk is. Leren waar en wanneer het u uitkomt voor de beste prijs!

Bouw je cv uit

Ontvang na iedere succesvol afgeronde cursus het officiële Icttrainingen.nl certificaat van deelname en bouw je cv uit. Een mooie erkenning voor uw opgedane kennis!

 

Award winning e-learning

Onze e-learning is van de hoogste kwaliteit. De afgelopen jaren heeft onze e-learning diverse awards gewonnen. Wij en onze partners zijn altijd bezig onze producten en dienstverlening te verbeteren en u het beste van het beste te bieden.

Wij maken gebruik van combinatie die uniek is in Nederland. Wij combineren lesstof (interactieve video’s), met uitgebreide virtuele lab omgevingen en uitgebreide examenvoorbereiding.

 • 2016

  Content Development

 • 2016

  IT Training

 • 2016

  Learning Portals

 

Altijd, overal, op elk apparaat

Leren waar en wanneer u wilt op vrijwel elk gewenst apparaat. Plan zelf uw studie en geniet van optimale vrijheid door te leren binnen onze cloud. Binnen enkele klikken bent u al aan het trainen!

 

Altijd up to date

Als grootste aanbieder van IT opleidingen in Nederland hoeft u bij ons nooit klaar te zijn met leren. Wij zorgen maandelijks voor nieuwe cursussen zodat u altijd bij kunt blijven met de nieuwste technieken. Omdat leren nooit stil mag staan!

Omdat leren nooit stil mag staan!

Beoordeling

Wij zijn er trots op dat cursisten onze cursussen en dienstverlening beoordelen met gemiddeld een:

8.2

Grootste aanbod

Wij hebben het grootste aanbod van IT trainingen in Nederland. Ons totaal aantal trainingen:

600+

Productiever

Uit onderzoek is gebleken dat cursisten die middels e-learning studeren veel productiever zijn:

88%

Cursisten

Onze e-learning wordt niet alleen in Nederland gevolgd. Onze e-learning wordt wereld gevolgd door miljoenen mensen:

4 miljoen +

Topdocenten

Wij zorgen dat u les krijgt van de beste docenten in hun vakgebied. Naast dat zij experts zijn in hun vakgebied zijn zij ook nog eens geweldige docenten. Maak kennis met een viertal van onze gecertificeerde docenten

 • Albert Kirkpatrick

  Microsoft System Center Configuration Manager 2012

 • Joe Barrett

  C# Programming

 • Byron Hyne

  Cloud computing

 • Amanda Jones

  Data Warehousing

Gratis!

Ja, ik wil een gratis training!

Wij bieden je graag de mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze award winning trainingen. Bij veel van onze trainingen vind je de optie om het gratis te proberen om te kijken of het aansluit bij jouw leerbehoefte. Profiteer nu van deze mogelijkheid en start vandaag nog