Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office

€ 825,00
€ 998,25 Incl. BTW

Duur: 81 uur |

Taal: Engels (US), Nederlands |

Online toegang: 365 dagen |

Gegevens

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!

In dit ontwikkelpad ontdek jij alle ins en outs van Microsoft Office Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Daarnaast leer je werken met Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Hierdoor verbeter jij jouw carrièrekansen.

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

 • toegang tot de trainingen Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, Outlook 2019, Microsoft Teams, SharePoint Online en OneDrive for Business.
 • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget in te zetten.

Word 2019 Compleet

In deze training maak jij uitgebreid kennis met de tekstverwerker Word. Na afloop beheers jij de basis- tot de gevorderde functionaliteiten. Deze Word training is zowel bedoeld voor de beginnende Word gebruiker als de ervaren Word gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Excel 2019 Compleet

In deze training maak je uitgebreid kennis met alle functionaliteiten van Microsoft Excel 2019. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende Excel gebruiker als de gevorderde Excel gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

PowerPoint 2019 Compleet

In deze PowerPoint 2019 training maak je uitgebreid kennis met PowerPoint 2019. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende PowerPoint gebruiker als de ervaren Office PowerPoint gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Outlook 2019

Outlook is een veel gebruikt en uitgebreid emailprogramma. Je kan het gebruiken voor communicatie en het organiseren van activiteiten. In deze training ga je aan de slag met zowel de basis- als gevorderde functionaliteiten van dit programma.

Microsoft Teams

Deze training leert jou samen te werken in een Office 365 omgeving met behulp van Teams. Je maakt kennis met de gedeelde bestanden en de mogelijkheden gezamenlijk bestanden op te stellen. Ook ga je aan de slag met het aanmaken van kanalen en teams, direct communiceren met jouw collega’s en het initiëren en deelnemen aan online vergaderingen.

SharePoint Online

In deze online training ga je aan de slag met Microsoft SharePoint, een samenwerkings,- en document management tool. Je ontdekt de verschillende functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Let op, deze training is in het Engels.

Office 365: OneDrive for Business

OneDrive for Business, onderdeel van Microsofts Office 365-pakket, wordt gebruikt om bestanden op te slaan om aan te werken of te delen. In deze training maak je kennis met de functionaliteiten van Microsoft OneDrive for Business. Let op, deze training is in het Engels.

Resultaat

Na het volgen van dit ontwikkelpad kennen de Microsoft Office programma’s Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Outlook, Teams, SharePoint en OneDrive geen geheimen meer voor jou. Je bent bekend met de functionaliteiten van deze programma's.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Je beschikt over algemene computervaardigheden.

Doelgroep

Eindgebruikers, Iedereen

Inhoud

Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office

81 uur

Word 2019 Compleet (incl. nulmeting)

In deze training leer jij optimaal gebruik maken van Word 2019.

Excel 2019 Compleet (incl. nulmeting)

Start de training met een instaptoets. Deze toets bepaald jouw startniveau. De training zal afgestemd worden op jouw basiskennis.

Na de instaptoets ga je aan de slag met de training. Via videomateriaal wordt maak jij kennis met alle mogelijkheden van Excel 2019. Naast het videomateriaal ga jij ook zelf aan de slag met opdrachten, deze voer je uit in een echte Excel 2019 omgeving die beschikbaar is binnen deze training.

Microsoft Teams OS

[NOT SET]

SharePoint Online: Signing in & Setting Up

SharePoint Online: Signing in & Setting Up

SharePoint Online: Working with Communication Sites

 • Communication Sites are great tools for sharing information

 • within your team or organization. In this 11-video course, recorded
 • in a SharePoint Online environment, learners will observe how to
 • build a Communication Site, customize its name, theme, and layout,
 • and ensure that other people in an organization can use and edit
 • it. Begin the course by discovering how the Communication Site is
 • used and organized from the Sharepoint homepage, and then explore
 • how to easily create a Communication Site, with the help of
 • customizable templates. You can create either a Team site or a
 • Communication Site. Once created, learn how to edit a Communication
 • Site; add items to a Communication Site; and analyze the site
 • usage, so you can view how your users are interacting with your
 • site. You will conclude the course by exploring how to manage a
 • Communication Site, share and configure permissions with a specific
 • user, and access the advanced settings option.

SharePoint Online: Creating a Team Site

SharePoint Online: Creating a Team Site

SharePoint Online: Working with SharePoint Apps

SharePoint Online: Working with SharePoint Apps

SharePoint Online: Working with Document Libraries

Sharepoint Online

SharePoint Online: Building Web Pages

SharePoint Online: Building Web Pages

SharePoint Online: Illustrating Web Pages

If you would like to illustrate you SharePoint page further you can add additional items. You can organize data by adding tables. You can also include media such as images and videos to present information in a more visual way. This course has been recorded in a SharePoint Online environment.

OneDrive for Business: Signing in & Setting Up

OneDrive for Business: Signing in & Setting Up

OneDrive for Business: Using the Storage Tools

One of the main benefits of using OneDrive for Business is working with files online. Discover how to create, edit and import files, sync files on your computer, and share files with other users in order to work together online.

OneDrive for Business: Organizing Files

To be productive, you need to keep your files organized. Discover how to sort and filter files, and create, delete, and organize folders in OneDrive for Business.

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

15 uur

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

PowerPoint 2019 Compleet (incl. nulmeting)

Door middel van een instaptoets wordt jouw voorkennis vastgesteld. Aan de hand van de instaptoets wordt jouw training samengesteld. Een training op jouw niveau! Of je nou een gevorderde gebruiker bent of een beginner, deze training is geschikt voor jou.


Deze online training zorgt ervoor dat jij optimaal kunt werken met Excel 2019. Ga in een echte Excel omgeving aan de slag met opdrachten zoals het maken en bewerken van grafieken, tabellen, thema's en nog veel meer!

Outlook 2019

9 uur

Outlook 2019

Outlook 2019

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact