Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Six Sigma trainingen

Houdt u zich veel bezig met projectmanagement en bent u graag op de hoogte van relevante en effectieve methoden om proces- en kwaliteitsmanagement te optimaliseren?

In dat geval is Six Sigma voor u een ideale techniek. Bij Icttrainingen.nl kunt u verscheidene Six Sigma trainingen volgen, om deze management filosofie te kunnen beoefenen.

De online trainingen die u bij ons volgt hebben ook betrekking op de managementmethode Lean (in combinatie met Six Sigma). Op deze manier krijgt u een totaalbeeld van alle benodigde aspecten om uw managementrol efficiënt uit te voeren.

Diverse Six Sigma trainingen

Bij Icttrainingen volgt u uiteenlopende trainingen, waardoor er altijd geschikte online opleiding is voor uw rol. Momenteel bieden wij drie Six Sigma trainingen aan, waar u op elk moment mee kunt starten. Ons e-learning platform maakt het mogelijk op uw eigen tijden de trainingen te volgen, waardoor u efficiënt werkt en ook nog eens geld bespaart.

Wat zijn de Six Sigma Belts?

Bij Icttrainingen.nl bieden we drie verschillende Six Sigma cursussen aan. Deze staan bekend als de 'belts'. In de kleuren geel, groen en zwart kunt u op drie niveaus trainingen volgen met betrekking tot deze management methode.

Een korte uitleg van de Six Sigma Belts is als volgt:

De Yellow Belt cursus biedt u de basis van Six Sigma die u nodig heeft om de methode van alle kanten te begrijpen. Binnen deze training wordt voornamelijk focus gelegd op de DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve en Control) fasen.

De Green Belt gaat hier wat dieper op in, waardoor u ook praktische handvatten mee krijgt. Er wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van processen binnen de organisatie en kwaliteitsverbetering in de vorm van uw bedrijfsstrategie.

De Black Belt cursus is de meest intensieve van de drie. Deze omvat niet voor niets een duur van 84 uur. De basiskennis van de Six Sigma methode wordt binnen deze training ingezet in uw organisatie. Dit gebeurt door te werken met de DMAIC fasen, bedrijfsprocessen systematisch gelijk te trekken en veranderingstrajecten te managen.

Aanvullend bevat deze training ook focus op team management en het coachen van managers. Tevens kunt u cursisten met een green belt begeleiden.

Online trainingen volgen

Tegenwoordig zijn voor elke competentie online cursussen te vinden. Bij Icttrainingen.nl dragen wij graag bij aan uw professionele kwaliteiten, door deze e-learning voordelig aan te bieden.

Wanneer u voor het eerst gebruik maakt van e-learning, zal het wellicht even wennen zijn. Het verloop van cursussen is vrij eenvoudig: via onze website maakt u een account aan; hiermee kunt u eenvoudig cursus-pakketten aankopen. Wanneer u kunt inloggen ziet u direct tot welk online lesmateriaal u toegang heeft.

De Six Sigma trainingen zijn 180 dagen voor u beschikbaar, hier kunt u dus op elk moment mee beginnen. Omdat het lesmateriaal via de website en met uw persoonlijke account voorhanden is, kunt u hier gebruik van maken met elk apparaat waarmee u internetverbinding heeft. Leren doet u dus geheel op uw eigen tijd, eigen tempo en eigen manier.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Wat onze klanten zeggen

Feiten

 • 7,9

  gemiddelde waardering

  onze klanten geven ons gemiddeld een 7.9. Hier zijn wij natuulijk erg trots op!

 • 5500+

  professionals opgeleid

  ruim 5500 IT professionals gingen je al voor. Ben jij de volgende?

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact
 • Tot 80% goedkoper

  Via ons opleidingsconcept bespaart u tot 80% op opleidingsuitgaven

 • Leren op uw eigen tempo

  Start met leren wanneer u wilt. U bepaalt zelf het gewenste tempo

 • Kenniscommunity

  Spar met medecursisten en profileer u als autoriteit in uw vakgebied.

 • Award winning e-learning

  Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

 • Voortgangsrapportage

  Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van uzelf of uw medewerkers

 • Certificaat

  Pimp uw cv en ontvang na succesvol afronden van uw cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl