Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Livelab CompTIA Cybersecurity Analist+ CySA+ (exam: CS0-002)

€ 149,00
€ 180,29 Incl. BTW

Bestellen namens een bedrijf?

Duur: 30 uur |

Online toegang: 180 dagen |

In Onbeperkt Leren

Gegevens

CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA +) is een IT-personeelscertificering die gedragsanalyses toepast op netwerken en apparaten om cyberbeveiligingsbedreigingen te voorkomen, detecteren en bestrijden door middel van continue beveiligingsmonitoring.

Dit Livelab helpt jou bij de voorbereiding op het CompTIA CySA+ (exam: CS0-002) examen. Je leert de theorie vanuit de training toepassen in de praktijk. Door het uitvoeren van opdrachten in een echte omgeving verbeter je je praktische kennis en vaardigheden op de diverse examenonderwerpen, zoals cyberanalysetechnieken.

Met dit Livelab ontwikkel jij jouw praktische vaardigheden bij het configureren en het gebruiken van tools voor bedreigingsdetectie, data analyse, identificatie van kwetsbaarheden, identificatie van bedreigingen, risico's, het beveiligen en beschermen van applicaties en systemen binnen een organisatie.

Via dit Livelab ga je aan de slag met:

  • Het defineren van verschillende webapplicatiesoftware kwetsbaarheden.
  • Database-aanvalstypen en exploits.
  • Scanparameters en criteria.
  • Remediation / Mitigation.

En nog veel meer.

Resultaat

Dit livelab helpt jou bij de voorbereiding op het CompTIA CySA+ (CS0-002) examen. Door middel van dit livelab leer jij de theorie vanuit de training toepassen in de praktijk.

Voorkennis

Wij adviseren eerst de training: CompTIA Cybersecurity Analist+: Software Development Security (exam CS0-002) te volgen. Daarnaast heb je Network +, Security + of gelijkwaardige kennis. Minimaal 4 jaar hands-on informatiebeveiliging of aanverwante ervaring is een pré.

Doelgroep

Securityspecialist

Inhoud

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

hoe werkt aanvragen met STAP

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname nee
Voortgangsbewaking ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact