Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Live Online Bootcamp Python Fundamentals

€ 792,00
€ 958,32 Incl. BTW

Duur: 12 uur |

Taal: Engels (US) |

Online toegang: 365 dagen |

In Onbeperkt Leren

Gegevens

Python Fundamentals Bootcamp laat jou kennis maken met de basisprincipes van programmeren in Python. De Bootcamp bereidt jou voor op meer gevorderde trainingen en meer geavanceerd gebruik van de programmeertaal Python. Deze Live online Bootcamp bestaat uit vier dagdelen met interactieve labsessies. Hier oefen je de Python codering. Geen saaie PowerPoint-presentaties, maar live demo's en hands-on oefeningen. De Bootcamp is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Python. Je hebt geen voorafgaande programmeerervaring nodig om aan deze Bootcamp deel te nemen. Na het voltooien van de cursus heb je een solide basis om je ontwikkelaarstraject voort te zetten.

Wanneer je deze Bootcamp gaat volgen moet je Anaconda installeren. Dit is een gratis open source-distribution van Python met de belangrijke modules. Tijdens de sessies worden Jupyter Notebooks gebruikt voor de oefeningen. Je kunt testen of de software correct werkt door "Anaconda Navigator" te openen en de stappen in "Run Python in a Jupyter Notebook" te volgen.

De Bootcamp bestaat uit:

 • Vier live trainingsessies onder begeleiding van een expert.
 • Uitgebreid lesmateriaal:
  • Livelab.
  • E-learning modules.
  • Praktijkopdrachten die direct uit te voeren zijn.
 • Sparren/chatten met medecursisten.
 • Begeleiding door docenten.

De eerst volgende Bootcamp staat gepland op de volgende data:

 • Sessie 1: Maandag 19-10-2020 van 17.00 uur tot 20.00 uur.
 • Sessie 2: Dinsdag 20-10-2020 van 17.00 uur tot 20.00 uur.
 • Sessie 3: Woensdag 21-10-2020 van 17.00 uur tot 20.00 uur.
 • Sessie 4: Donderdag 22-10-2020 van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Wil je de sessies graag volgen via je telefoon of je tablet, geen probleem! Helaas is de bootcamp via je telefoon of tablet niet te openen vanuit de leeromgeving. Op de startdag van de bootcamp krijg je voor 12 uur ‘s middags een link toegestuurd die je kan gebruiken om de bootcamp te volgen via je telefoon of je tablet. Kreeg je de link niet toegestuurd, neem dan gerust via de mail of telefonisch contact met ons op.

Wat als je bij één van de Live Bootcamps niet aanwezig kunt zijn? Dan kan je de replay terug kijken voordat je aan de volgende begint. Neem hiervoor via de mail of telefonisch contact met ons op. Je hoeft een live sessie niet verplicht gevolgd te hebben om aan de volgende deel te nemen.

Resultaat

Na het volgen van deze Bootcamp ben jij bekend met de basisprincipes van Python.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze Live online Bootcamp te kunnen volgen. Het is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de basisprincipes van de programmeertaal Python.

Doelgroep

Softwareontwikkelaar, Webontwikkelaar

Inhoud

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Award Winning E-learning ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact