Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Training: Data Inzichten, Anomalieën, & Verificatie

€ 59,00
€ 71,39 Incl. BTW

Bestellen namens een bedrijf?

Duur: 3 uur |

Taal: Engels (US) |

Online toegang: 90 dagen |

In Onbeperkt Leren

Gegevens

In deze training leer je statistische en machine learning-implementatiemethoden te onderzoeken. Je leert anomalieën te beheren. Anomalieën zijn gegevens in een dataset die niet aan het normale patroon lijken te voldoen. Daarnaast leer je gegevens te improviseren voor betere gegevensinzichten en nauwkeurigheid.

De training begint met een grondige blik op de bronnen van gegevensafwijkingen en het vergelijken van verschillen tussen gegevensverificatie en -validatie. Je onderzoekt de meest prominente hulpmiddelen, de belangrijkste componenten, en essentiële regels voor het detecteren van een anomalie. Je krijgt ook een overzicht van technieken voor het detecteren van anomalieën door machine learning, door je te verdiepen in de begeleide en niet-gesuperviseerde benaderingen van anomaliedetectie. Ten slotte leer je je resultaten te visualiseren met boxplots en scatterplots.

Resultaat

Na afronding van deze training heb je de vaardigheden verworven om anomalieën op te sporen, te presenteren en af te handelen.

Voorkennis

Je hebt basiskennis van data-analyse.

Doelgroep

Data-analist

Inhoud

Data Inzichten, Anomalieën, & Verificatie

3 uur

Data Insights, Anomalies, & Verification: Handling Anomalies

Examine statistical and machine learning implementation methods and how to manage anomalies and improvise data for better data insights and accuracy.

Data Insights, Anomalies, & Verification: Machine Learning & Visualization Tools

Discover how to use machine learning methods and visualization tools to manage anomalies and improvise data for better data insights and accuracy.

Opties bij cursus

Wij bieden, naast de training, in sommige gevallen ook diverse extra leermiddelen aan. Wanneer u zich gaat voorbereiden op een officieel examen dan raden wij aan om ook de extra leermiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij deze training. Het kan voorkomen dat bij sommige cursussen alleen een examentraining en/of LiveLab beschikbaar is.

Examentraining (proefexamens)

In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. 

LiveLab

Als extra mogelijkheid bij deze training kunt u een LiveLab toevoegen. U voert de opdrachten uit op de echte hardware en/of software die van toepassing zijn op uw Lab. De LiveLabs worden volledig door ons gehost in de cloud. U heeft zelf dus alleen een browser nodig om gebruik te maken van de LiveLabs. In de LiveLab omgeving vindt u de opdrachten waarmee u direct kunt starten. De labomgevingen bestaan uit complete netwerken met bijvoorbeeld clients, servers, routers etc. Dit is de ultieme manier om uitgebreide praktijkervaring op te doen.

Waarom Icttrainingen.nl?

Via ons opleidingsconcept bespaar je tot 80% op trainingen

Start met leren wanneer je wilt. Je bepaalt zelf het gewenste tempo

Spar met medecursisten en profileer je als autoriteit in je vakgebied.

Ontvang na succesvolle afronding van je cursus het certificaat van deelname van Icttrainingen.nl

Krijg inzicht in uitgebreide voortgangsinformatie van jezelf of je medewerkers

Kennis opdoen met interactieve e-learning en uitgebreide praktijkopdrachten door gecertificeerde docenten

Bestelproces

Zodra wij uw order en betaling hebben verwerkt, zetten wij uw trainingen klaar en kunt u aan de slag. Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen.

lees meer over het orderproces

hoe werkt aanvragen met STAP

Wat is inbegrepen?

Certificaat van deelname ja
Voortgangsbewaking ja
Award Winning E-learning ja
Geschikt voor mobiel ja
Kennis delen Onbeperkte toegang tot onze community met IT professionals
Studieadvies Onze consultants zijn beschikbaar om je te voorzien van studieadvies
Studiemateriaal Gecertificeerde docenten met uitgebreide kennis over de onderwerpen
Service Service via chat, telefoon, e-mail (razendsnel)

Platform

Na bestelling van je training krijg je toegang tot ons innovatieve leerplatform. Hier vind je al je gekochte (of gevolgde) trainingen, kan je eventueel cursisten aanmaken en krijg je toegang tot uitgebreide voortgangsinformatie.

Life Long Learning

Meerdere cursussen volgen? Misschien is ons Life Long Learning concept wel wat voor u

lees meer

Neem contact op

Studieadvies nodig? Neem contact op!


Contact