Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Wordt een master op het gebied van IT Security met het STAP budget

Wordt een master op het gebied van IT Security met het STAP budget

Cybersecurity, information security of system security. Spreken deze termen je aan maar durf je momenteel nog niet de stap te nemen om jezelf verder te ontwikkelen? Of droom je simpelweg van een carrière als IT Security Analist? Gebruik het door de overheid beschikbaar gestelde STAP Budget voor de IT Security Analist training van Icttrainingen.nl.

Deze training vormt het ideale ontwikkelpad als jij graag beter wegwijs wilt worden in de wereld van IT Security. Zo leer je welke beveiligingen essentieel zijn voor bedrijven en beschik je na het afronden van de training over alle benodigde vaardigheden en kennis.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

Gratis met het STAP-Budget

En wist je dat je deze training nu gratis kunt volgen? Het door de overheid beschikbaar gestelde STAP Budget kun je inzetten om deze training te volgen. Dit geldt voor zowel werkenden als werkzoekenden. Het STAP Budget beschikbaar gesteld om een stimulering van jouw positie op de arbeidsmarkt te realiseren. Of je nou al een deel van je loopbaan achter de rug hebt of net start, je kunt het budget besteden voor een IT Security training. Dit geldt voor zowel werkenden als werkzoekenden. Wil je weten hoe je het STAP Budget aanvraagt? We leggen je uit hoe je de 4 stappen snel doorloopt.

Door één van de trainingen te volgen op het gebied van IT Security leer je de beginselen van cybersecurity, information security en system security.

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

Bekijk hier alle security trainingen.

Meer ICT Security trainingen

Bij Icttrainingen.nl kun je voor nog veel meer ICT Security trainingen terecht. Zo kun jij er voor kiezen om jezelf te ontwikkelen tot Cloud Architect of tot CloudOps Security Architect. Ook wanneer je momenteel nog niet in de wereld van de ICT werkzaam bent kan een training op dit gebied gevolgd worden. Het STAP Budget is er namelijk niet alleen voor bedoelt om je verder te specialiseren binnen je huidige vakgebied. De overheid wil met dit budget het juist stimuleren dat werkende en werkzoekende zich verder ontwikkelen op een gebied dat hen interesseert.

Wanneer je liever een cursus of training wil volgen om webdesigner wilt worden, dan kan dat ook. Indien je een training, cursus of opleiding wilt volgen en daarvoor het STAP Budget wilt gebruiken, controleer dan vooraf of dit mogelijk is. Niet alle trainingen van alle verschillende aanbieders zijn allemaal te volgen met dit budget. Het aanbod groeit dagelijks, dus houdt de website van STAP goed in de gaten.

Verbeter je Security vaardigheden met 1.000 euro STAP-budget

Wist je dat je de overheid vanaf 2022 een persoonlijk opleidingsbudget voor alle Nederlanders beschikbaar stelt? Het gaat daarbij om een jaarlijks budget van € 1.000,-. Door onze scherpgeprijsde e-learning is dat genoeg om jezelf om te scholen naar de ICT. Zonder dat je zelf bij hoeft te betalen! Lees hier alles over het STAP-budget.