Verbeter je IT skills met onze ontwikkelpaden

Verbeter je IT skills met onze ontwikkelpaden

Heb je altijd al in de IT willen werken? Of werk je al in de IT en wil je blijven groeien? Goed nieuws! Met de ontwikkelpaden van icttrainingen.nl kun je jezelf eenvoudig om- of bijscholen tot systeembeheerder, programmeur, data analist, web developer, security specialist, noem maar op.

Er zijn veel redenen te verzinnen waarom je in de IT zou willen werken. Voor veel mensen zijn de baangarantie en goede salarissen de belangrijkste drijfveren. Aan IT’ers is tenslotte altijd een tekort.

Voordelig je IT vaardigheden verbeteren

Doordat de kosten van e-learning veel lager liggen dan klassikale trainingen kun je vaak een compleet ontwikkelpad met meerdere trainingen volgen voor minder dan 1.000 euro.

Meest gekozen ontwikkelpaden 

We hebben voor verschillende functies complete ontwikkelpaden uitgestippeld, zodat je onderweg alle benodigde vaardigheden leert. Zo ben je aan het einde klaar voor de functie van je dromen. Hieronder een greep uit de ontwikkelpaden die je kunt volgen:

 

Ontwikkelpaden voor beginners in de IT

Data ontwikkelpaden

Cloud ontwikkelpaden

Development ontwikkelpaden

Project management ontwikkelpaden

Security ontwikkelpaden

Digitale vaardigheden ontwikkelpaden

Overige ontwikkelpaden

 

Heb je vragen over de ontwikkelpaden of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je kunt altijd even vrijblijvend contact opnemen met een van onze learning & development collega's. Zij helpen je graag verder met je keuze.