Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Verbeter je IT skills met 1.000 euro STAP-budget

Verbeter je IT skills met 1.000 euro STAP-budget

Heb je altijd al in de IT willen werken? Of werk je al in de IT en wil je doorgroeien naar een nieuwe functie? Goed nieuws! Met de nieuwe subsidieregeling van de overheid, het STAP-budget, krijgt iedere Nederlander 1.000 euro opleidingsbudget om zichzelf om- of bij te scholen tot systeembeheerder, programmeur, data analist, web developer, security specialist, noem maar op.

Er zijn veel redenen te verzinnen waarom je in de IT zou willen werken. Voor veel mensen zijn de baangarantie en goede salarissen de belangrijkste drijfveren. Aan IT’ers is tenslotte altijd een tekort. Hoe heerlijk is het als jij de vaardigheden bezit die veel bedrijven willen!

Gratis je IT skills verbeteren met het STAP-budget

Als je een klassikale opleiding wilt volgen, dan zal het STAP budget van € 1.000,- een leuk steuntje in de rug zijn, maar dan zal je alsnog zelf flink bij moeten betalen. Doordat de kosten van e-learning veel lager liggen kun je vaak een compleet ontwikkelpad met meerdere trainingen volgen met het STAP-budget, zonder dat je geld bij hoeft te leggen. Gratis omscholen dus!

Meest gekozen losse trainingen met STAP-budget

Meest gekozen ontwikkelpaden met STAP-budget

We hebben voor verschillende functies complete ontwikkelpaden uitgestippeld, zodat je onderweg alle benodigde vaardigheden leert. Zo ben je aan het einde klaar voor de functie van je dromen. Hieronder een greep uit de ontwikkelpaden die je, zonder bij te betalen, met je STAP-budget kunt volgen:

 

Ontwikkelpaden voor beginners in de IT

Data ontwikkelpaden met STAP-budget

Cloud ontwikkelpaden met STAP-budget

Development ontwikkelpaden met STAP-budget

Project management ontwikkelpaden met STAP-budget

Security ontwikkelpaden met STAP-budget

Digitale vaardigheden ontwikkelpaden met STAP-budget

Overige ontwikkelpaden met STAP-budget

Wat is het STAP-budget en hoe vraag je het aan?

Heb je wel iets gehoord over het STAP-budget, maar weet je niet precies wat het is en hoe je het kan aanvragen? Lees dan dit blog, waarin we alles uitleggen wat je moet weten.

Wanneer kan ik weer STAP-budget aanvragen?

De STAP-regeling is gestart op 1 maart 2022. Vanaf nu zullen er meerdere tijdvakken per jaar zijn dat er nieuw budget beschikbaar komt. Voor 2023 komt er weer STAP-budget beschikbaar op:

  • 2 januari 2023, 10.00 uur
  • 1 maart 2023, 10.00 uur
  • 1 mei 2023, 10.00 uur
  • 3 juli 2023, 10.00 uur
  • 4 september 2023, 10.00 uur
  • 1 november 2023, 10.00 uur

Let op: het STAP-budget vliegt er bij het begin van elk tijdvak snel doorheen. We raden je aan alvast een aanmeldingsbewijs voor je gekozen training aan te vragen. Als je dit bij het volgende STAP tijdvak klaar hebt liggen in je mail, dan heb je de grootste kans om STAP-budget te bemachtigen.