Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Award winning e-learning

Na betaling, direct starten

Online Microsoft Office trainingen voor bedrijven

Online Microsoft Office trainingen voor bedrijven

Wordt er bij jou op kantoor ook gebruik gemaakt van Microsoft Office? Dan vergt dit van je medewerkers een bepaalde mate van (basis)kennis. Vaak is de basiskennis wel aanwezig, maar er valt nog zoveel meer uit het pakket te halen.

De kennis die je moet hebben om sneller en efficiënter met Excel en Word om te gaan gaat verder dan basiskennis alleen. Formules, samenwerken, draaitabellen, beveiliging, het zijn onderwerpen die je als bedrijf zijnde qua kennis in ieder geval op peil wilt hebben.

Toch is dit vaak niet het geval bij organisaties.

Dit is jammer, want het pakket optimaal gebruiken maakt de werkzaamheden voor de medewerker gemakkelijker en kan je onderneming tijd en geld besparen.

Train je medewerkers tot professionele Microsoft Office Specialisten (MOS)

Soms zie je op een afdeling dat één medewerker over wat meer gespecialiseerde kennis van Office beschikt dan de rest. Hij of zij is dan meestal het slachtoffer en zal ook voor anderen overzichten moeten opstellen of presentaties moeten maken.

Soms fungeert de medewerker als de ‘leraar’ van de afdeling en wordt er telkens bij geroepen als iemand weer met een vraag over Office zit.

Dit is niet praktisch en zeker niet efficiënt voor het bedrijfsproces op de betreffende afdeling.

Het zou veel beter zijn als alle medewerkers over de juiste kennis beschikken van Microsoft Office. Het brengt je bedrijfsprocessen namelijk naar een hoger niveau.

Er kan efficiënter worden gewerkt, de interne communicatie zal beter verlopen en naar buiten toe zal de ondernemer veel professioneler overkomen.

Bekijk direct de complete office training >

Algemene kennis of gespecialiseerde kennis over Microsoft Office?

Het grote voordeel van onze online trainingen is dat medewerkers eerst een instaptoets doen om vervolgens alleen datgene te leren wat hij of zij nodig heeft. En misschien wel het belangrijkste is dat ze dit op hun eigen gewenste tempo kunnen doen.

Doordat onze trainingen online te volgen zijn ben je je medewerkers niet meerdere dagen kwijt doordat zij een opleidingsinstituut moeten bezoeken.

banner blog USP

De medewerkers kunnen een training volgen wanneer ze maar willen. Misschien krijgen ze daar tijdens werktijd een uurtje voor? Maar ook thuis kunnen zij achter hun pc, laptop, tablet of zelfs smartphone kruipen om de trainingen te volgen.

Dit geeft de medewerkers veel meer vrijheid.

Je kunt hierbij opleidingen aan je medewerkers aanbieden over specifieke Microsoft Office onderdelen, zoals de financieel medewerker die enkel kennis nodig heeft van Microsoft Excel of de secretaresse die bijgespijkerd moet worden over Microsoft Word.

Maar het is ook mogelijk om de algemene kennis over Microsoft Office uit te breiden door een opleiding aan te bieden waarbij alle onderdelen van Microsoft Office aan de orde komen.

De voordelen van onze online Microsoft Office trainingen

  • De algehele kennis over het gebruik van Microsoft Office zal in de onderneming stijgen, wat positieve gevolgen voor de onderneming heeft.
  • Door het online aanbieden van trainingen hoeven er geen dure leerkrachten worden ingeschakeld. Een ondernemer kan hiermee tot wel 80% op de trainingen besparen.
  • Medewerkers krijgen uitgebreid inzicht in het voortgangstraject en ook als ondernemer kun je alle voortgangsinformatie over je medewerkers verkrijgen.
  • Na afloop van de training en succesvolle afronding, krijgt de medewerker een officieel certificaat van Icttrainingen.nl.
  • Medewerkers zijn niet gebonden aan bepaalde scholingstijden. Zij kunnen zelf bepalen wanneer en waar zij de trainingen volgen.
  • Niet alle medewerkers hoeven op hetzelfde niveau te worden getraind. Hierdoor kan iedere medewerker de trainingen volgen op zijn of haar eigen niveau. Hierdoor blijft het ook voor de medewerkers aantrekkelijk om de trainingen te volgen.
  • De trainingen blijven interessant doordat er veel praktijkopdrachten aan de orde komen. De geleerde kennis kan direct in de praktijk worden gebracht.
  • Medewerkers kunnen online contact zoeken met medecursisten om informatie en kennis over bepaalde onderwerpen uit te wisselen.
  • Icttrainingen.nl heeft de afgelopen jaren al vele e-learning awards gewonnen. Dit bevestigd de kwaliteit van onze trainingen.

Wat mag een medewerker verwachten van de online Microsoft Office trainingen?

Medewerkers hoeven geen speciaal programma te gebruiken. Via de webbrowser log je in op de leeromgeving. Hierdoor kunnen medewerkers altijd en overal hun trainingen volgen.

Vervolgens bestaat de training uit het doorlopen van alle aangegeven stappen. Een groot voordeel is dat er een instaptoets gemaakt moet worden. Hierdoor wordt de cursus volledig aangepast aan het kennisniveau van de medewerker.

De medewerker zal geen overbodige onderdelen hoeven te volgen over kennis die hij of zij reeds bezit over Microsoft Office. Zij worden enkel getraind op aanvullende kennis die zij nog niet hebben.

Doordat onze trainingen voortdurend worden aangepast aan de laatste vereisten en nieuwe Microsoft Office standaarden, kan de medewerker de opgedane kennis altijd blijven onderhouden.

Als een training succesvol is afgelegd, dan krijgt de medewerker een officieel certificaat van deelname. Dit is voor de medewerker ook mooi meegenomen, want het certificaat kan toegevoegd worden aan zijn of haar cv.

Welke Microsoft Office trainingen biedt Icttrainingen.nl aan?

Microsoft Office bestaat uit verschillende onderdelen. Het kan zijn dat niet alle medewerkers behoefte hebben om alle Microsoft Office programma’s volledig te kennen. Je kunt dan een training volgen voor een specifiek Office programma. Dit zijn de belangrijkste Microsoft Office trainingen die worden aangeboden:

Microsoft Word >

Microsoft Word is veruit het meest populaire tekstverwerkingsprogramma. In vrijwel alle situaties is Microsoft Word te gebruiken, of het nu zakelijk is, privé of enkel voor het maken van notities. Er is een basiscursus Word te volgen, maar ook een complete cursus, waarbij je alle ins en outs van Word te weten komt.

Microsoft Excel >

Werk je veel met cijfers? Dan is Microsoft Excel een onmisbare tool. Van makkelijke tot zeer complexe berekeningen en van eenvoudige tot prachtige overzichten zijn allemaal in Excel te realiseren. De trainingen zijn beschikbaar voor diverse Excel versies, zoals 2010, 2013 of 2016.

Microsoft Powerpoint >

Voor leidinggevenden, directieleden en marketingmedewerkers is Microsoft Powerpoint onmisbaar bij het geven van presentaties. Tijdens de Powerpoint trainingen leer je stap voor stap hoe je de mooiste presentaties kunt maken.

Microsoft Outlook >

Microsoft Outlook kan voor alle medewerkers een zinvolle training zijn. Van oorsprong is Outlook een e-mailprogramma, maar Outlook kan zoveel meer. Laat medewerkers bijvoorbeeld kennis maken met de uitgebreide agenda functionaliteiten.

Microsoft Access >

Het bouwen van databases kan behoorlijk gespecialiseerd zijn. Microsoft Access is daarbij een zeer handig hulpmiddel. Laat medewerkers hun kennis verdiepen over Acces door middel van een training.

Het is natuurlijk ook mogelijk om alle cursussen van de diverse Office programma’s te volgen. Zo zijn medewerkers van alle markten thuis en hebben zij een zeer brede kennis van Microsoft Office opgebouwd.

Bekijk direct de complete office training >>