Ontwikkel jouw Python Development skills met het STAP budget

Ontwikkel jouw Python Development skills met het STAP budget

Altijd al jouw skills op het gebied van ICT en met name Python willen verbreden? Via het STAP budget is nu je kans. Mocht je nog niet weten wat het STAP budget is of waarom je het zou moeten gebruiken lees je hier 10 redenen om gebruik te maken van het STAP budget.

Als jij jouw skills en niveau op het gebied van Python naar een hoger niveau wilt tillen is het STAP budget hiervoor dé uitgelezen mogelijkheid. Het budget van €1.000 wat door de overheid beschikbaar is gesteld kan namelijk bij icttrainingen.nl ook ingezet worden voor Python trainingen. Deze krachtige open-source programmeertaal wordt tegenwoordig binnen steeds meer bedrijven en branches gebruikt en is daarmee een waardevolle skill voor iedere data scientist.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

Python cursussen via het STAP budget

Wil jij de makkelijk leesbare programmeertaal Python die draait op alle grote besturingssystemen zoals Mac OS, Windows en Linux onder de knie krijgen? Dan is onder andere de training Van Software Tester naar DevOps Aurtomated Tester te volgen via het STAP budget. Mocht je nou echt altijd al willen leren om te programmeren met Python, dan is de training Van Python Novice naar Pythonista ook te volgen en dé perfecte cursus voor jou om deze snelgroeiende programmeertaal onder de knie te krijgen.

Overzicht van gerelateerde trainingen

Bekijk alle Python trainingen.

Meer over Python

Python is momenteel wereldwijd de snelst groeiende programmeertaal. Dat wil zeggen dat er steeds meer gebruik van wordt gemaakt, vanwege de vele voordelen. De meest genoemde voordelen zijn onder andere:

  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden tot automation
  • Data science
  • Veiligheid (cybersecurity)

Dat Python in de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is gezien het gebruiksgemak van de programmeertaal geen verrassing. Omdat Python is ontwikkeld met als doel makkelijk te begrijpen te zijn, heb je in korte tijd al snel je eerste Python applicatie gemaakt. Bovendien is Python in tegenstelling tot bijvoorbeeld Java relatief eenvoudig te leren!

Wordt een Pythonista!

Om jouw skills en ervaring op het gebied van programmeren met Python naar een hoger niveau te tillen, is een training volgen dé ideale manier. Daarom bieden we de training Ontwikkel je van Python Novice naar Pythonista aan via het STAP budget, om je naast je huidige baan en interesses bij te scholen.

Wat je kunt verwachten tijdens deze training? Je krijgt niet alleen toegang tot Python Novice trainingen, maar ook tot Python Apprentice, Pyhton Journeyman en de Pythonista trainingen. Daarnaast kun je samen met een Learning & Development professional van icttrainingen.nl een persoonlijke planning maken waarin groeiplannen en doelen worden besproken.

Wat kun je verwachten als je klaar bent met de training? Als jij jezelf via deze trainingen hebt ontwikkeld tot Pythonista, beschik jij over onder andere over de volgende kwaliteiten:

  • Python HTTP
  • Netwerk Programmering
  • Flask
  • Unit testing

Kortom, web development staat gelijk aan Python. Met Python zorg je niet alleen voor een stabiele communicatie met webservers, maar ben je ook in staat om met behulp van deze programmeertaal te testen en grafische interfaces op te zetten.

Heb je een eigen onderneming? Geen enkel probleem. Ook ondernemers en ZZP’ers hebben recht op het STAP budget. Waar wacht je nog op?

Verbeter je IT skills met 1.000 euro STAP-budget

Wist je dat je de overheid vanaf 2022 een persoonlijk opleidingsbudget voor alle Nederlanders beschikbaar stelt? Het gaat daarbij om een jaarlijks budget van € 1.000,-. Door onze scherpgeprijsde e-learning is dat genoeg om jezelf om te scholen naar de ICT. Zonder dat je zelf bij hoeft te betalen! Lees hier alles over het STAP-budget.