Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Omscholen of doorgroeien met het STAP-budget

Omscholen of doorgroeien met het STAP-budget

Heb je altijd al in de IT willen werken? Of werk je al in de IT en wil je doorgroeien naar een nieuwe functie? Goed nieuws! Met de nieuwe STAP-regeling van de overheid, het STAP-budget, kun je met subsidie jezelf omscholen tot systeembeheerder, programmeur, data analist, web developer, security specialist, noem maar op.

Er zijn veel redenen te verzinnen waarom je in de IT zou willen werken. Voor veel mensen zijn de baangarantie en goede salarissen de belangrijkste drijfveren. Aan IT’ers is tenslotte altijd een tekort. Hoe heerlijk is het als jij de vaardigheden bezit die veel bedrijven willen!

Gratis omscholen met het STAP-budget

Als je jezelf wilt omscholen met een klassikale opleiding, dan zal het STAP budget van € 1.000,- een leuk steuntje in de rug zijn, maar dan zal je alsnog zelf flink bij moeten betalen. Doordat de kosten van e-learning veel lager liggen kun je vaak een compleet ontwikkelpad volgen met het STAP-budget, zonder dat je bij hoeft te betalen. Gratis omscholen dus!

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

Meest gekozen losse trainingen met STAP-budget

Meest gekozen ontwikkelpaden met STAP-budget

We hebben voor verschillende functies complete ontwikkelpaden uitgestippeld, zodat je onderweg alle benodigde vaardigheden leert. Zo ben je aan het einde klaar voor de functie van je dromen. Hieronder een greep uit de ontwikkelpaden die je, zonder bij te betalen, met je STAP-budget kunt volgen:

 

Ontwikkelpaden voor beginners in de IT

Data ontwikkelpaden met STAP-budget

Cloud ontwikkelpaden met STAP-budget

Development ontwikkelpaden met STAP-budget

Project management ontwikkelpaden met STAP-budget

Security ontwikkelpaden met STAP-budget

Digitale vaardigheden ontwikkelpaden met STAP-budget

Overige ontwikkelpaden met STAP-budget

 

Wat is het STAP-budget en hoe vraag je het aan?

Heb je wel iets gehoord over het STAP-budget, maar weet je niet precies wat het is en hoe je het kan aanvragen? Lees dan dit blog, waarin we alles uitleggen wat je moet weten.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond het STAP-budget, nieuwe trainingen of complete opleidingstrajecten die in aanmerking komen? Laat dan even je e-mailadres achter. We houden je op de hoogte!