Microsoft trainingen volgen met het STAP budget

Microsoft trainingen volgen met het STAP budget

Volg nu één van de verschillende Microsoft-trainingen via Icttrainingen.nl door gebruik te maken van het STAP budget. Wij bieden verschillende Microsoft-trainingen aan, waaronder de training waarin jij jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office versterkt.

Er wordt tegenwoordig in bijna elke organisatie in welke branche dan ook digitaal gewerkt, dus versterk jouw skills en vaardigheden op het gebied van online werken. Op deze manier zorg je voor een stimulering van jouw arbeidsmarkt positie, waar het STAP budget voor is bedoeld.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

Wist je dat je met de trainingen en cursussen van Icttrainingen.nl veel verschillende soorten Microsoft-certificeringen kunt behalen? Dit zijn onder andere:

  • Microsoft 365
  • Azure Fundamentals
  • Azure Data Fundamentals
  • Azure AI Fundamentals
  • Power Platform Fundamentals

Vind je dit interessant? Het STAP budget maakt het mogelijk om een training helemaal of grotendeels vergoed te krijgen. Kost een training minder dan het totaalbedrag van €1.000? In dat geval kun je het overgebleven gedrag bijleggen bij een volgende training. Zo stelt het STAP budget jou in staat om een echte professional op het gebied van Microsoft te worden.

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

Bekijk hier ons volledige aanbod aan Microsoft trainingen.

Verschillende categorieën

Een Microsoft training, waar moet je dan precies aan denken? Er bestaan namelijk enorm veel verschillende soorten Microsoft trainingen en certificeringen. Om een beetje overzicht te geven in de jungle aan Microsoft certificeringen hebben we een poster gemaakt. Bekijk hier de Poster Microsoft certificeringen.

Vanaf de basis naar professional

Icttrainingen bied veel verschillende soorten verschillende Microsoft trainingen aan, voor iedere ICT’er zit er een geschikte tussen. Zoals Microsoft zelf zegt “Blijf altijd leren”, daarom is het nooit te laat om je skills en vaardigheden uit te breiden. Het maakt niet uit of je net begonnen bent in je carrière of dat je al meer dan 20 jaar ervaring hebt in het vak: er zijn trainingen beschikbaar op alle verschillende niveaus. Als je één of meerdere trainingen afrondt, maak jij gegarandeerd een impact in de wereld van IT.

Lijkt het jou bijvoorbeeld gaaf om verantwoordelijk te zijn voor zowel het beheer als het onderhou van de IT-omgeving binnen een bedrijf? In dat geval is het STAP budget perfect om in te zetten voor de training Ontwikkel je tot Systeembeheerder - Basis Microsoft 365. Je leert in deze training welke stappen benodigd zijn om door te groeien tot systeembeheerder.

Wat je kunt verwachten

Kies jij voor een ontwikkelpad van Icttrainigen.nl, dan kun je daar een hoop voor terug verwachten. Zo krijg jij binnen jouw training toegang tot alles wat benodigd is van extra trainingen tot proefexamens en livelabs om optimaal voorbereid te zijn op de verschillende Microsoft examens. Zo zijn de MS-900, MD-100 en MD-101 examens voor jou goed te doorstaan en voeg je na afronding van de training één of meerdere waardevolle certificaten toe aan je CV.

Tot slot stellen kunnen onze Learning & Development professionals je helpen met stellen van concrete doelen en een planning maken die functioneert als jouw persoonlijke ontwikkelpad.

Behaal je Microsoft certificeringen met 1.000 euro STAP-budget

Wist je dat je de overheid vanaf 2022 een persoonlijk opleidingsbudget voor alle Nederlanders beschikbaar stelt? Het gaat daarbij om een jaarlijks budget van € 1.000,-. Door onze scherpgeprijsde e-learning is dat genoeg om jezelf om te scholen naar de ICT. Zonder dat je zelf bij hoeft te betalen! Lees hier alles over het STAP-budget.