Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Leer programmeren met het STAP Budget

Leer programmeren met het STAP Budget

Voor wie beter wil leren programmeren, is het STAP Budget dé uitgelezen mogelijkheid. Of je nou je huidige programmeer vaardigheden wilt verbeteren of je wilt omscholen tot programmeur, het STAP Budget maakt dit mogelijk. Dit budget van €1.000 kun je hiervoor besteden.

Let op: de online trainingen van icttrainingen.nl komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. Dit budget is alleen nog te benutten voor opleidingen die in het scholingsregister van de overheid zijn opgenomen. Het kan hierbij gaan om meerjarige MBO-, HBO- of WO-opleidingen of een deel daarvan.

Het maakt niet uit of je al werkzaam bent als programmeur of nog geen ervaring hebt. Het budget is door de overheid beschikbaar gesteld om voor zowel werkende en werkzoekende hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Je mag zelf bepalen voor welke training, opleiding of cursus het budget wordt besteed. Hierdoor is het STAP Budget dé ideale mogelijkheid om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.

Om deze volgende stap te zetten, zit je goed bij Icttrainingen.nl. Het budget kan namelijk voor trainingen van verschillende niveaus worden besteed. Zo kan het budget ingezet worden jezelf te laten omscholen tot webdeveloper waar je van start zult gaan met de training Software Fundamentals. Er kan ook voor worden gekozen om jezelf te ontwikkelen tot junior programmeur (Java) of de stap te maken van programmeur naar API developer.

Overzicht van gerelateerde STAP trainingen

Naast de eerder genoemde trainingen zijn er bij Icttrainingen.nl nog veel meer trainingen te volgen op het gebied van programmeren.

Meer over programmeer trainingen

Bij Icttrainingen.nl beschikken we over een breed aanbod van trainingen op het gebied van programmeren. Eén van de veel gevolgde trainingen is de training waarbij je je ontwikkelt van webprogrammeur tot Apprentice Programmeur. Door middel van deze training leer je onder andere:

  • Alle ins en outs over JavaScript
  • Hoe je applicaties bouwt met React
  • SQL programmeren
  • Werken met design patterns (JavaScript)

Waarom wil je leren programmeren?

Wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van programmeren en hier een training voor wilt volgen, is het goed om jezelf af te vragen waarom. Het gebeurd vaak dat er een training wordt gevolgd met een bepaalde verwachting, maar dat de training hier niet helemaal bij aansluit. Helemaal wanneer er veel verschillende trainingen binnen een bepaald gebied beschikbaar zijn. Vraag jezelf daarom altijd vooraf af waarom je een training wilt volgen en kijk vervolgens of deze training dat te bieden heeft.

Het STAP Budget kun je voor veel verschillende trainingen op het gebied van programmeren inzetten bij Icttrainingen.nl. Maar wees er wel zeker van dat je een training volgt die aansluit bij jouw leerbehoeften.

Waarom een training volgen bij icttrainingen.nl?

Het grote voordeel van de trainingen bij Icttrainigen.nl is dat je persoonlijke begeleiding ontvangt, er doelen worden gesteld bij het begin van de training en dat er een planning wordt gemaakt. We bieden niet voor niets een award winning e-learning aan. Deze e-learning is van de hoogste kwaliteit, aangezien lesstof wordt gecombineerd met een virtual lab waar jij toegang hebt tot meer trainingen, proefexamens, bootcamps en nog veel meer.

Schrijf je in voor het STAP Budget om je te ontwikkelen tot programmeur.