Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Award winning e-learning

Na betaling, direct starten

Icttrainingen.nl vs CBT Nuggets

Icttrainingen.nl vs CBT Nuggets

Bij Icttrainingen.nl krijgen we regelmatig de vraag wat de belangrijkste verschillen zijn met bijvoorbeeld CBT Nuggets.

CBT Nuggets is een andere online opleider, maar dan uit Amerika, die zich ook heeft gespecialiseerd in het opleiden van IT Professionals.

Om je een idee te geven wat de belangrijkste verschillen zijn, hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

Verschillen Icttrainingen.nl & CBT Nuggets

De belangrijkste verschillen lees je hieronder. 

  • Het aanbod van CBT Nuggets is vrij divers te noemen. Icttrainingen.nl heeft dezelfde diversiteit aan trainingen, maar het aanbod is over het algemeen groter.
  • Icttrainingen.nl heeft meer leervormen standaard in het abonnement zitten. Dit gaat van e-learning, tot e-books, livelabs, proefexamens, bootcamps en meer. Bij CBT Nuggets zijn de leervormen minder uitgebreid.
  • Bij Icttrainingen.nl krijg je Nederlandse support, heb je contact met een klantsuccesteam en worden best practices gedeeld. Bij CBT Nuggets maak je gebruik van Engelstalige support.
  • CBT Nuggets heeft eigen trainers in dienst. Bij Icttrainingen.nl wordt gebruik gemaakt van externe content. Dit geeft veel flexibiliteit.

Ben je al nieuwsgierig geworden na bovenstaande verschillen gelezen te hebben? Plan dan een gratis online demo in met één van onze experts.

Meer weten over de verschillen?

Wil je een uitgebreid overzicht krijgen, download dan de onderstaande PDF. Hierin gaan we verder in op de verschillen qua dienstverlening, aanbod en het leerplatform.

Download de PDF met verschillen >>