CBT Nuggets 70-740 alternatief

CBT Nuggets 70-740 alternatief

Op zoek naar de beste training om je Microsoft 70-740 examen te behalen? We helpen je graag verder op weg door onze award winning elearning te vergelijken met die van CBT Nuggets, zodat je in staat bent de juiste training voor je zelf te kiezen.

CBT Nuggets 70-740 training

De Installation, Storage, and compute with Windows Server 2016 training van CBT nuggets is een goede training die je een gedegen basiskennis bijbrengt voor het installeren van Windows Server 2016. Met 13 uur en 40 minuten lesstof duurt de training niet bijzonder lang, maar worden alle onderwerpen wel afgedekt. Bij de cursus heb je in sommige hoofdstukken de mogelijkheid tot het starten van virtuele labs en zijn er goede proefexamens beschikbaar.

De training zelf bestaat voornamelijk uit video’s waarin een trainer toelichting geeft.

banner blog USP

Icttrainingen.nl 70-740 training

De 70-740 training van Icttrainingen.nl duurt ongeveer 30 uur en behandeld uitgebreid alle onderwerpen die bij het examen horen. Bij de training heb je de mogelijkheid om optioneel virtuele labs en een proefexamen mee te bestellen.

Omdat Icttrainingen.nl vendor onafhankelijk is, is de keuze gemaakt voor de beste proefexamens en de meest uitgebreide livelabs. De proefexamens zijn zo opgesteld dat je optimaal kennis maakt met de manier van vraagstelling in het examen. Met de virtuele labs kan je volledig vrij aan de knoppen zitten en de theorie toepassen in de praktijk. Om je toch handvatten mee te geven in het lab zitten er ook uitgebreide opdrachten bij.

Bij de training is tevens docent support aanwezig. Heb je dus inhoudelijk vragen dan stel je deze aan een gecertificeerde docent via de chat, of via e-mail.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, of bekijk onze trainingspagina voor de 70-740 training.

Online 70-740 training >>