Grootste online IT opleider

Beste klantenservice

Veel e-learning in prijs verlaagd

Na betaling, direct starten

Uitgelicht: Artificial Intelligence training

Uitgelicht: Artificial Intelligence training

De term Kunstmatige Intelligentie (Engels: Artificial Intelligence) is misschien al wel ouder dan een hoop mensen doet vermoeden. In 1951, enkele jaren na de opkomst van de computers werd er voor het eerst gesproken over kunstmatige intelligentie. Met de steeds sneller ontwikkelende techniek en innovaties is ook Kunstmatige Intelligentie een enorme vlucht aan het nemen.

Artificial Intelligence (AI)

Steeds meer bedrijven maken gebruik van algoritmes. Denk aan Facebook, Google en andere grote bedrijven die hier al vergevorderd in zijn. Deze algoritmes maken al veel beslissingen voor ons, en soms ook óver mensen.

De meest bekende toepassingen van Artificial Intelligence is natuurlijk bij robots. Waar robots in het verleden en eigenlijk op grote schaal nu nog vaak maar één taak beheersen, komt daar nu steeds meer verandering in.

Deep Learning

Met behulp van Deep Learning worden robots steeds intelligenter gemaakt. Zo worden robots (of machines) steeds breder inzetbaar en zullen zij steeds meer werk van de mens over kunnen nemen.

Volgens velen gaat de ontwikkeling van Kunstmatige Intelligentie zo snel dat we aan de vooravond staan van één van de grootste ontwikkelingen van industriële revolutie, misschien wel van de mensheid.

Artificial Intelligence is nog altijd vrij nieuw en hoewel de vraag naar goed opgeleid personeel steeds groter wordt, is het aanbod vrij klein. Om een start te maken in deze innoverende sector bieden wij een zeer geschikte training aan, die je kennis op het gebied van Artificial Intelligence verruimd en je waarschijnlijk nog enthousiaster zult maken.

banner blog USP

De online Artificial Intelligence training

De training bestaat uit 8 hoofdstukken en duurt ongeveer 9 uur. De didactische opbouw maakt deze training uitermate geschikt voor iedereen die voor het eerst kennis wilt maken met Artificial Intelligence.

Introduction to Artificial Intelligence

Zoals de titel al doet vermoeden krijg je in dit hoofdstuk een eerste introductie over Artificial Intelligence (AI).

Search Problems

Veel problemen waar 'intelligente' robots mee te maken hebben kunnen worden opgelost met behulp van slimme zoekalgortimtes. Dit hoofdstuk biedt definities van deze zoekproblemen en komt met nuttige methodes om deze problemen op te lossen.

Constraint Satisfaction Problems

De zoekalgoritmes uit het vorige hoofdstuk bieden oplossingen voor veel problemen, maar zullen in bepaalde situaties niet de meest optimale oplossing zijn. In dit hoofdstuk maak je kennis met zogenaamde 'satisfaction' algoritmes en waarom deze in veel gevallen beter zijn dan zoekalgoritmes.

Adversarial Problems

Ook in games wordt gebruik gemaakt van AI. In dit hoofdstuk leer je enkele technieken die gebruikt worden om robots spellen te laten spelen, zoals bijvoorbeeld schaken.

Uncertainty

Een groot probleem voor AI is het oplossen van problemen die niet direct waarneembaar zijn en enige mate van onzekerheid hebben. In dit hoofdstuk leet je hoe robots omgaan met deze onzekerheid en hoe zij toch de beste beslissingen kunnen nemen.

Machine Learning

In dit hoofdstuk leer je enkele principes van Machine Learning kennen en hoe deze gebruikt kunnen worden om slimmere robots te maken.

Reinforcement Learning

Sommige problemen zijn de ingewikkeld om te beschrijven aan een computer. Traditionele algoritmes bieden geen uitkomst. Daarom is zogenaamde Reinforcement Learning ontwikkelt. In deze cursus leer je hiervan de basisprincipes kennen.

Introducing Natural Language Processing

Natuurlijke taal zoals wij dat kennen is essentieel voor menselijke communicatie. Hierdoor is het een belangrijk proces voor computers. In dit hoofdstuk maak je kennis met de verwerking van 'natuurlijke taal' en enkele basistaken.

Geinteresseerd in de Artificial Intelligence opleiding? Klik voor meer informatie op de training hieronder.

Bekijk de Artificial Intelligence training >>