Online SAP cursussen volgen

Online SAP cursussen volgen

SAP is geïntegreerde software die ingezet kan worden om de werkzaamheden binnen een bedrijf te optimaliseren en standaardiseren. SAP is marktleider op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen op bijvoorbeeld het vlak logistiek, HR, verkoop, financiën, management informatie en inkoop. SAP wordt ingezet bij organisaties zoals Philips, Vodafone, Shell, Efteling, Alliander, Rabobank, Jumbo en PostNL.

-- Wij bieden momenteel zelf geen SAP trainingen aan. Hopelijk komt hier in de toekomst weer verandering in --

Waar begint u?

Online kunt u verschillende SAP trainingen vinden. SAP Business Suite 7 for End Users, SAP overview for Project Teams, SAP BusinessObjects Business Intelligence en SAP ABAP Programmeren. U kunt deze online trainingen los volgen, maar ook middels een stappenplan.

SAP Business Suite 7 for End Users / SAP voor eindgebruikers

Als u nog niet bekend bent met SAP dan adviseren wij u te starten met SAP Business Suite 7 for End Users. In deze online training maakt u kennis met alle hoofdonderdelen van de applicatie. Per onderdeel krijgt u algemene informatie en leert u de belangrijkste functionaliteiten te gebruiken. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Financials, Logistics, CRM, Human Capital Management, Product Lifecycle Management, Supply Chain Management en Supplier Relationship Management.

SAP overview for Project Teams

Deze cursus geeft u een overzicht van de implementatie van SAP en is gericht op projectteams die SAP gaan implementeren in zijn/hun organisatie. U krijgt in deze online training te maken met onder andere de verschillende logistieke modules, financiële modules en het beheer in SAP. U leert de gehele opzet die u dient te doorlopen bij de implementatie van een SAP project.

SAP BusinessObjects Business Intelligence

Met SAP BusinessObjects kunt u op verschillende manieren data uit SAP halen voor analyses en rapportages te maken. Vooral voor projectmanagers is dit een geschikte opleiding om zo tot duidelijke inzichten te komen. Het doel is om de juiste mensen, informatie en business bij elkaar te brengen. Zakelijk opzicht dus informatie te verkrijgen over het product, de markt en de concurrenten.

 

SAP ABAP Programmeren

In SAP is ABAP de programmeertaal die wordt gebruikt bij het maken van applicaties voor SAP en het wijzigen van SAP functionaliteiten. Softwareontwikkelaars en Projectmanagers zullen hiermee te maken krijgen. U leert in deze online training hoe u op een eenvoudige manier applicaties kunt aanpassen en ontwikkelen voor SAP.

Certificaat van deelname

Veelal wordt er gevraagd of de trainingen dienen te worden afgerond met een examen of dat men een certificaat ontvangt. Na afronding van de trainingen ontvangt u altijd een certificaat als bewijs dat u de trainingen met succes heeft gevolgd/afgerond. Dit certificaat kunt u zelf na afronding van de trainingen genereren en downloaden.

-- Wij bieden momenteel zelf geen SAP trainingen aan. Hopelijk komt hier in de toekomst weer verandering in --